Adelina dhe Vali tashmë janë prindër të një djali të quajtur Uliks.

Menjëherë ajo është bërë pjesë e serialit vendor “O sa mirë” ku po luan rolin e drejtoreshës së shkollës.

Diva e muzikës i është përkushtuar tërësisht familjes, duke bërë kështu të pamundur lansimin e ndonjë projekti të ri muzikor.

Për ditën e të dashuruarve ata kanë vendosur të darkojnë në një restorant, por ajo çfarë bie në sy është se çifti edhe këtu, pjesë të kësaj darke kanë bërë djalin e tyre, Uliksin.

SHPËRNDAJE