Georgie Smedley, 42 vjeçe, dhe vajza e saj, 19-vjeçarja Jazz janë, si dy binjake, ku edhe të afërmit i ngatërrojnë.

Të të pyesin a je binjake me vajzën është një kompliment që çdo grua do dëshironte.

Kanë të njëjtën ngjyrë flokësh, gjatësi dhe peshë të njëjtë si dhe numrin e këmbës po të njëjtë, për këtë arsye kuptohet se pse të gjithë i marrin për dy motra binjake.

Duke folur për revistën “Female” rreth ngjashmërisë së tyre, Georgie pranon: “Për mua është kënaqësi, por kur na thuhet vazhdimisht është pak e mërzitshme për Jazz”.

SHPËRNDAJE