Ilir Prapashtica është aktor dhe u bë i njohur falë rolit të Longarit në serialin “Familja Moderne”, ku morri edhe pëlqimin e audiencës.

Aktori në fjalë ka marrë pjesë në shumë projekte filmike, por edhe më seriale të kohës.

Ilir Prapashtica nuk është nga ata aktor që pëlqejnë të ekspozohen e të jenë kudo.

Pra, është dukshëm më i rezervuar.

A e keni ditur që Ilir Prapashtica-Longari është i martuar me vajzën e Nexhat Dacit?

Image result for longari dhenderr i politikanit te njohur

Image result for longari dhenderr i politikanit te njohur

Image result for longari dhenderr i politikanit te njohur

Image result for ilir prapashtica

Image result for ilir prapashtica

Image result for ilir prapashtica

SHPËRNDAJE